četrtek, 13. november 2008

Brez naloge.

Danes u četrtek 13.11 pa bom vam usem, ki še nepoznate te strani in uporablate u srednij šolah učbenik Linea naredil uslugo.

Učbenik Linea mislim, da uporabljajo samo gimnazije. Ampak nima veze, vsi ki jo uporablate in se vam neda delati domačih nalog, ali pa jo imate preveč, da bi jo lahko u šoli prepisali, ali pa imajo sošolci narobe zračunanu itd. 

Tale stran je zelo priporočena in varna :D. Na tej strani imate postopke reševanja in seveda tudi rezultate useh naloge, katere sm dozdej jst prekoperou iz tm gor so bile pravilne. Gor so tudi naloge za drugi letnik učbenik Planum. In sedaj še teško pričakovan link te strani www.breznaloge.si. xD

PS: Dons smo mel pr matematki najmanj domače naloge samu 15 računou, ku sm u šol tu zvedu nism mogu vrjet. Tu da smo mel dons samu 15 računou pomen da nismo nikoli brez naloge pri matematki, razen ob torkih, ker jo nimamo :D.

4 komentarji:

juree pravi ...

lolz..sm preveru..na sreco je tut za ns ucbenik:D..bomo uporablal..

Simon pravi ...

haha ql

Leni pravi ...

zakaj nis napisu še kdo ti je dal tale link?

anix pravi ...

tale spletna stran je največji izum za tiste k se jim neda delat naloge za matematko..no sej kermu se pa še da...tko usaj prhraniš odmore da loh namest prepisovanja od sošolcev delaš use druge stvari..XD**