petek, 7. november 2008

Domače naloge.

Pičku maternu in te domače naloge in jebena matematka in prfuknjena Škrba mrš u pičku matrnu. Ohh zdej sm se odahnu k sm tu povedou :D.

Gdu se je spomnu domače  naloge?
Od kod vam ta ideja?
Ste normalni?

No danes smo pri uri matematite delali račune iz Omege. Omega je zbirka nalog za matematiko v 1. letniku gimnazijskega izobraževanja. Zračunali smo par računou unih najdalših nalog. In že ku je profesorca povedala da mormo odpred Omego in nam je povedala kere primere bomo naredili v šoli, smo takoj vedeli da bo USE ostalo za domačo nalogo.




No tole je primer današnje domače naloge ampak ta sploh ni najbul obsežna. Imeli smo že mnogo bolj obsežne, ki so imele skupaj tudi do 81 računou, tku btw ta jih ma 58. 

Pa še nebi biu problem da pišeš račune, potek in rezultate z isto barvo, vse bi bilo hitrejše. Ampak naša profesorca zahteva da pišemo naslove z rdečo,  račune z modro, potek in rezultate pa s svinčnikom. 

Imeti moramo tudi dva zvezka za matematiko, en je šolski in drugi je za domače naloge. Današnja naloga je 20, na začetku nam je rekla da bomo 2 zvezke porabil za DOMAČE NALOGE jst sm se ji samu režat začeu mislu sm da se zajebava. Zdej pa mam to zajebancijo xd.

Pa sej jst nism prfuknjen da bi delou tuk naloge in še marsigdo ne, ampak preprostu smo prisiljeni delat doma, ker se vsega tega u šoli enostavno neda prepisat. Če pa naloge nimaš si preprosto uprašan in je nemogoče dobiti 2.

Pol pa še rečte da je ekonomska na izi :D.

Ka pa vi mate tut tulk naloge? Za tehniško vem da nima ker sm prejle matotu pokazou in se mi je samu režat začeu xd.

8 komentarjev:

mj pravi ...

Ne tolk je res še nismo mel. čeprou sm danes celo prosto uro z največjo možno hitrostjo brez zajebavanja prepisvou nalogo za fizko. Same naloge ni tolk, sam če profe zahteva še tekst prepisan, je to rpecej pisanja. Je use skup pršlo 4 strani u tavelkem zvezku.
Drgač pa mi si pr matematki lahko pomagamo z breznaloge.si, ker mamo Lineo. Haa.

Simon pravi ...

sej mi mamo tut lineo sm tistu je naš učbenik pol mamo pa še dve omegi xD

Leni pravi ...

Zdej si me spomnu da mamo nalogo še za nardit xD
Mah ja tale škrba res pretirava, ona je še bol old school mode :P

Me pravi ...

a deei čist tu mač da domače. sedim pol z zvezkom 5 ur..xD s tem d pu spustim k mi ni jasnu xD kr neki. al pa dns.. sm vm uzela 1 uro pa pou pouka.. se opravičujm.! xD lool .. zamerla se mi je -- xD

Simon pravi ...

ja piškotk veš kuk je tu 1 ura po pou mislm veš kaj bi se lahk utacajt naučl xDxDxD

ameLca.^^ pravi ...

Heh..Seii mi mamo tut uelik naloge pr matki. Mau ueč k Mato k mamo kocjana. xS Sm neuem če smo mel 81 računou, čeprou je čist možnu. xD

Binc. pravi ...

Ja,pozam to ljubo Omego in Lineo.Pr nam na splošni prof ne zahteva lih velik naloge,sam če ne delaš,se ti pozna pr kontrolni.Pa še to je,da če velik nardiš,ti da + in pol ne rabš celo uro stat pred tablo in rešvat naloge.

Simon pravi ...

tu je dobrče pr nas nimaš si uprašan in je nemogoče dobit 2 xDxD