sobota, 3. januar 2009

Breakdancers.

Bilo je davnega dneva 24.5 in davnega leta 2007, ko smo z izbernima predmetoma verstva in etika in nemščino odšli v Berlin. Pot je bila zelo naporna in dolga. A zato nič manj zabavna. Odpravili smo se u petek v popoldanskih urah, men se zdi da tam okrog 17:00, vrnili pa smo se v nedeljo pozno ponoči. Spomin me že rahlo zapušča, sploh nevem več kaj smo kej delal. 

Jaz vem samu to, da je blu popularno: Si seksi ku albert keksi, si seksi ku moj pes reksi, si seksi ku steklo pleksi. 
Aja. Spomnem se še tega, da sem v tistih treh dneh spal manj, kot eno normalno noč.
U sej res, skor bi pozabu na velik dogodek. Spal smo v enem hotelu, ko nas je ponoči zbudil nek glas. Bil je neki moški čist pijan in zadrogeran. Najprej sta bla ob njemu samu dva policaja, med njima ena policajka. Pa sta ga spravla na tla, pol se je pa ustou pa iz obrata policajko na gobec užgav. Pol je pa še več policajev prišlo in so ga spravli na tla pa prvezal na semafor. Svašta šterje policaji so ga kumej ukrotil. Mi tu prec usi na oknu šli gledat :D. 

Ko pa smo imeli tudi malo prostega časa in smo se sprehajali po berlinskih ulicah in trgovinah, takih res ne vidš usak dan. Smo naleteli na breakdenserje, ki so imeli "nastop" na pločniku. Stvar je precej zanimiva pa nemore kr usak tu nardit. Tku da svaka jim čast.

Drgač pa nism snemou jst , snemou je matic z mojim fotoaparatom. Stvar sm najdu pa čist po naključju, ko smo morali za šolo nardit nek spletni album in sem si nasnel picaso in tm mi je najdlu use slike. Želim vam veliko užitkov ob gledanju videa.
V ozadju lahko največ slišite sašota. Samu pomojem ga neboste velik razumel, ker je imel piskajoč glas in je komaj govoru. Zakaj? pa uprašte njega :D.

7 komentarjev:

mj pravi ...

no tiste "seksi" zadeve niso bile lih popularne. Samo ti si utrujou z nimi :D
Pa spomnm se tud, da nisi nikakor mogu izgovort "kitakarateudupe" in smo se ti smejal tolk časa, dokler te ni učitel slišou in reku nej damo mer s to pokvarjeno japonščino. Točno tku je reku. se spomnm.

Aja simon, kaj pa uni navijači k so po hodnikih hodil, da so use punce h nam u sobo prletele, da jih nebojo posill. xdxd. Nurhbehg nuhnbehg!

Drgač pa glede brejkerjev ja. Tam so nam neka brandenburška vrata kazal, mi smo pa usi pr teh stal. Čeprou to je blo posneto pol tam pod uno cerkvijo. Zgleda da so za nam prlezl. Drgač pa svaka jim čast.

PS: simon, temu se prav komentar, ne pa tistim dvem besedam k jih ti men napišeš xdxd.

Simon pravi ...

Ampak une "seksi" zadeve so ble čist hecne do kler ni blu to much xD.
Ne sej pol sm lahku izgovoru. Ampak s tem, kar je učitelj reku si pa točnu tku povedou :D.

mj pravi ...

ja pol ti je nekak ratalo. Prej je blo pa "kitekareutedupe".

Simon pravi ...

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo.

marolt. pravi ...

Simon ti si men ful car in men je ful ušeč tvoj slog pisanja in oh in sploh. Model rispekt.
(tako po svoje ne zna prikrojiti resnice skoraj nihče)

Simon pravi ...

lej marolt če ti kej ne paše naredi to kar pravi matic. Premakni miško u desni zgornji kot in klikni.

Unknown pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.