petek, 9. januar 2009

Sneeg.

Ja vem malo kasen sem, namreč sneg je zapadel že v sredo, no u sredo je začel padati padou je pa tud u četrtek. Ampak padavine so zjutraj že ponehala. Nima Veze!

Čist fajn je če je sneg in čist fajn je če se mau kepamo. Ampak tu mač je too much!

Da se greš fuknt u narinjen sneg, ki so ga "naplužl" tm ob strani je čist fajn in usem se tku zdi. Ti pa si izpov taveč frajer in junak dneva. Ker vrjetno si nebi kr usak upou tku fuknt u sneg. Ampak po drugi strani je pa tule tut precej neodgovornu, da bi model malo pomislil. In bi sneg ne bil tak mehak kukr je ta ampak un trd, ki se mu baje reče "južn" sneg je malo trši in če bi se vrgel na unega, bi te pomojm kar malo rit bolela in bi odnesel mogoče tudi kašno modrico. Pa kaj veš kaj bi blu tm lahku še spodej. Tist sneg je mogoče tut že kašn cucek poscau al pa nevem kaj.Ampak sej mene boli ku*ac kaj dela folk zarad mene se na glavno lahku postavte. Ampak predn kej tazga nardite usaj mau prej razmislte. Tku btw model se je fuknu ne iz mesta u sneg, ampak je tekel in se pol vrgel v sneg. Tako kot pri skoku v višino brez palice.

Dons smo šli pr likovni umetosti na marof. Bilo je fajn pa tut snega je blu dost povsod. Ku je blu konc pouka so me prsti taku bolel nism mogu telefon iz žepa vn prjet, kaj šele da bi jih skrčil. Ampak se sploh nisem nč kepal. Samu neža mi je par kep u glavo vrgla kašne 3.
btw:Jon pa Klemen bosta mogla počak, na drugu letu ku bo nou sneg. Ker me nista mogla oba s skupnimi močmi fuknt u sneg. Hahahaha.

3 komentarji:

mj pravi ...

Eh simon. Boli te k*rac kaj delajo. Ampak lej. Omenu si ga in zdej je car. Čeprou si ga še bol podebilu kokr revež pomojm že je. :)

Unknown pravi ...

ja ma kaj. nisi biu za foro :)
sej si se smejou zravn kaj xD
čist kul je blu :)

Simon pravi ...

takrt k se je u sneg fuknu? ja sej je blu fajn. sej jst nism reku da ni blu fajn ampak sm reku da bi lahku prej mau pomislu kaj bi npr. lahku se zgodilu. Drgač pa jst teb zard tistih kep nč ne zamerm je blu fajn:D.