torek, 13. januar 2009

Nekaj bi, pa nevem kaj.

Ja točnu tako, kot ste prebrali nekaj bi vam napisal, pa nevem kaj. Že cel večer razmišljam in razmišljam in še enkrat razmišljam o čem bi govoril, pa nisem do sedaj dobil niti ene ideje. In tut zdej jo nočem. Neki bom pač pisou kar bo ratalo pač bo.

Sej drgač sem vam mislil pisati že zjutraj prvo šolsko uro ampak nisem imel o čem. Jah danes zjutrej smo bili spet u računalniški učilnici. In od zdaj naprej bomo tam vsak ponedeljek preduro in torek prvo uro. Tako, da bom probal tisti čas, kar najbolje izkoristiti in vam kaj napisati. To je po eni strani dobro, medtem ko po drugi ne. Sedaj nebomo imeli več teorije v razredu pri profesorju Potočarju, ampak bomo imeli oba dneva v računalniški učilnici pri Paderšiču. Dobro je to, da lahko delamo kar hočemo. Slabost pa je predvsem v tem , da ga nobeden nič ne posluša in tako bomo imeli posledično slabe ocene pri INFORMATIKI. Ampak bomo že kaku.

Še kaj bi pisal ampak zdej pa res nevem več kaj bi še spackal skupej. Jah tale objava je res precej skromna. Ampak, kot pravi pregovor skromnost je lepa čednost :D. Še en megasuperskikul pozdrav za vas Lahko Noč :)

Ni komentarjev: